SİVAS / MERKEZ - Karşıyaka Aşık İsmeti Anadolu Lisesi

Karşıyaka Aşık İsmeti Anadolu Lisesi

Adres
Gültepe Mah. Okullar Bölgesi Farabi Caddesi No 26/8 Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi Binası 3. Kat Merkez / SİVAS
Vizyon
Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş, değişime ve gelişime açık, İnsanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek. Mensubu olmaktan gurur duyulan ,akademik başarı yanında bilimsel, kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerle adından söz edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin potansiyellerinin zirveye ulaşmaları doğrultusunda akademik başarılarının yanı sıra sosyal, duygusal ve fiziksel açıdan dengeli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için kaliteli ve kapsamlı bir eğitim sağlamaktır Okul – çevre ilişkilerini geliştirmek, okulun fiziki teknolojik alt yapısını İyileştirmek ve eğitim kalitesini artırmak, dinamik ve gelişime açık yenilikçi bir okul yapısı oluşturmak temel amaçlarımız arasındadır. Bu amaçla barış içinde yaşamada insanlara rehberlik edebilecek anlayış, bilgi, tutum ve becerileri özümseyen, öz kimlik ve değerlerimiz ile küresel kültür içerisinde uyumlu ve aktif olarak yer alabilecek bilgiye, bilince ve özgüvene sahip bireyler yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bunu gerçekleştirebilecek genç ve dinamik bir kadroya sahip olmak önemli bir avantajımızdır.
Doğal Gaz Merkezi Isınma
Otobüs Güzergahı,Okul Servisi
Servis var
Sivas Karşıyaka Mahallesi
Sivas Kent Meydanından ortalama 8 km uzaklıktadır.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Judo
ERASMUS, ETWİNNİNG, TÜBİTAK 2204