SİVAS / MERKEZ - Karşıyaka Aşık İsmeti Anadolu Lisesi

Ara

Hayatının merkezine kitabı koyan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile HEDEF'imize yürüyoruz.

#HedefOkuyanNesil

Ara

20 Aralık Perşembe Günü 6. Ders Saati'nde okulumuzda tüm sınıflarımızda AFAD tarafından hazırlanan "Deprem Farkındalık" Eğitimi verilmiş ve öğrencilerimize doğal afetlerde neler yapması gerektiği anlatılmıştır. Sonrasında afet sırasında neler yapmaları gerektiği uygulamalı olarak anlatılmıştır.

. @tcmeb

@mesutkaş

@aşıkismetiandlis

3. TYT Deneme Sınavı 21 Aralık Perşembe Günü Saat.09.30'da yapılacaktır

Ara

Hedef-Spor  Sınıflar arası futbol Turnuvasında Finale kalan  12/A ve 12/B sınıf takımlarının karşılaştığı Final maçı sonunda rakibini 2-1 yenen 12-A sınıfı şampiyon olmuştur. Centilmence mücadele olmuştur. Emek veren Okul müdürümüz Seyit YÖRÜK, Müdür Yardımcımız Ömer AY, Rehber öğretmenimiz Mücahit ŞEKER, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Faruk GEZ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

. @tcmeb

@mesutkaş

@hedefspor

@aşıkismetiandlis

Ara

Miras-Akademik Başarıyı Artırma Projesi Kapsamında  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul olarak yaptığımız TYT Kazanım Değerlendirme Sınavında Derece yapan öğrencilerimizi ödül olarak Biyoloji öğretmenimiz Sevim ASLAN nezaretinde Aybüke “Öğretmen Oldum Ben” adlı filme götürdük. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

@hersenedahaileri

Ara

Hedef projesi sağlıklı beslenme hareketli yaşam kapsamından Sevim Aslan tarafından Şekerin zararları panosu hazırlanmış ve sınıflarda şekeri bırakmanın vücuda faydaları videosu izletilerek öğrencilere bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

Hedef-Çedes projesi Aralık Ayı yardımseverlik ve Merhamet Kavramları kapsamında 13/12/2023 Çarşamba günü Halil Rıfat paşa Anadolu lisesi ile birlikte Gazzeye yardım amacıyla yapmış olduğumuz Kermesten elde edilen 8300 TL(sekizbinüçyüz) Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi adına il Müftümüz Ahmet Celalettin  ALTUNKAYA’ya teslim edilmiştir..

@çedes

Ara

Hedef-Miras projesi kapsamında okulumuz İngilizce öğretmeni Kübra UZMAN ŞAHİN tarafından “Filistin hakkında konuşmaya devam et” konulu tartışma etkinliği  düzenlendi. Tartışma etkinliği sırasında, öğrenciler savaşla ilgili duyguları ve Gazze’deki soykırım hakkında konuştular. Öğrenciler soykırıma uğrayan sivillerin ve doğar doğmaz bombardımana maruz kalan çocukların sesi olmak zorunda olduğumuzu belirttiler.

Within the scope of the “Hedef-Miras Project” a discussion session named “Keep Talking about Palestine” was organized by our teacher of English, Kübra UZMAN ŞAHİN. During the discussion session, students talked about their feelings towards war and genocide in Gaza. Students said that “We must be the voice of civilians who are suffering from genocide and the children who are bombarded as soon as they are born.”

Ara

ÇEDES projesi kapsamında Aralık ayı değerimiz yardımseverlik ve kardeşlik konusunda okulumuz öğrencileri ile "Filistin'e Destek Kermesi" yapılmış olup görevli tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Gürcan ÇAĞAN ve Merve ŞANLI ya teşekkür ederiz.

@Yusuf__Tekin

@meb_dinogretimi

@drahmetisleyen

Ara

Miras Akademik Başaryıyı artırma komisyonu olarak son sınıf öğrencilerimize yaptığımız 2 TYT Değerlendirme Sınavı sonuçlarını branşlar bazında analizlerini çıkararak değerlendirdik. Yapılması gerekenlerle ilgili olarak görüş alış verişinde bulunduk.

Hedef-Miras projesi kapsamında DYK kurs öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı yaptık.

@rehber46

@mesut_kaş

@mehmet5866

#aşıkismetianadolulisesi

#miras

Ara

"Hedef Spor" projesi kapsamında okulumuzda futbol turnuvası düzenlenecektir.

Ara

Okulumuza öğrencilerimizi getiren servis şoförlerimizle toplantı yaptık.Görüş alışverişinde bulunduk.

@akademik başarıyı artırma

Ara

Hedef-Miras Akademik başarıyı artırma projesi kapsamında Okulumuz Son sınıf öğrencilerine   05/12/2023 Salı günü 2. TYT Kazanım Değerlendirme Sınavını yaptık.

@akademik başarıyı artırma

Ara

Engelsiz bir yaşam için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu olsun.

Sevgi Varsa Engel Yok.

#3aralıkdünyaengellilergünü

#karşıyakaaşıkismetianadolulisedi

#hedefprojesi

Ara

Çedes Projesi Aralık ayı değerleri olan Merhamet ve Yardımseverlik kavramları kapsamında  Okulumuz ve Halil Rıfat Paşa Anadolu Lisesi birlikte 13 Aralık 2023 Çarşamba günü 11:00-14:00 saatleri arasında Gazze Yardım Kermesi yapacağız. Tüm öğrenci, öğretmen ve Velilerimizi bekleriz.

@rehber46

#karşıyakaaşıkismetianadolulisedi